Home

Creatii manuale de pastina

Abonamente: daca va abonati la Creatii Manuale Decor si Stil puteti primi niste cadouri gratuite metru de croitoriecentimetru retractabil (se primeste gratuit cu al doilea numar) set pentru lucru de manatrusta pentru cusut (se primeste gratuit cu al patrulea numar) trusa pentru lucru de manageanta pentru proiecte (se primeste Creatii manualeAmy Crafts Primul meu articol este dedicat posetutelor din carton.

Leam descoperit de ceva timp si datorita sabloanelor gasite pe internet am reusit sa fac si eu aceste dragalase posetute din carton, ideale pentru cadouri speciale. Un tanar talentat mia trimis aceste poze cu pasari flamingo, decoratiuni realizate de el din panza, sarma, lemn, vata si pene.

Daca cineva considera ca sar potrivi pe terasa sau la intrarea vreunei pensiuni, vreunui hostel Creatii manualeAmy Crafts Martha Stewart, sursa de insipratie pentru multi creatori handmade, are pe siteul ei un model de ghiocei realizati din hartie creponata.

Ghioceii ei sunt atat de delicati incat poti sa juri ca sunt reali, de Revista Creatii manuale. 6K likes. Un strop de magie n casa ta cu aceast pturic colorat! Cadou: materialele necesare pentru ptura visat! Multe Creatii manuale decoratiuni si bijuterii unicat realizate din carton, hartie lucioasa, esarfe si margele, originale si ingenioase.

Vezi mai multe de la Creatii manuale pe Facebook. Conecteazte. sau. Creeaz un cont nou. Vezi mai multe de la Creatii manuale pe Facebook. Conecteazte. Ai uitat contul? sau. Creeaz un cont nou. Nu acum. Creatii manuale. Decoraiuni interioare din Timioara. Comunitate Vezi tot. 3. 539 persoane apreciaz asta. Creaii manuale este o nou revist recomandat de ziarul Libertatea. De astzi, 14 ianuarie, gsii la chiocurile de pres primul numr al revistei Creaii manuale o colecie de activiti recreative pentru acas.

n fiecare numr al revistei sunt incluse i materialele necesare realizrii lucrurilor explicate pas cu pas n revist. n acest prim Pe siteul meu de Creatii manuale puteti gasi o alte martisor cusut. Poate fi oferit impreuna cu o cutiuta pentrubombonele, de pilda. Martisoare decorative din flori uscate. 7 februarie 2015 8 februarie 2016 Scrie un comentariu. Creaii manuale. Se arat 112 din 30 de rezultate Creaii manuale Pachetul necesar pentru terminarea pturii 65, 00 lei Citete mai mult; Creaii manuale Scul cu a crem 3, 00 lei Adaug n Co