Home

Manualitats per regalar a la parella

Per regalar llbum daniversari a la Carla vaig preparar un paper fet a mida per la ocasi. Para regalar el lbum de cumpleaos a Carla prepar un papel hecho a medida Scrapagrapats Val de regal del TM Targetes i Scrap per Sant Valent. El mn Scrap s una bona opci per preparar postals i manualitats de Sant Valent plenes de detalls per a aquesta persona tan especial.

Hi ha un munt de possibilitats i tcniques per donar curs a la imaginaci per el ms important s que aquesta postal sigui totalment personalitzada. Oct 26, 2009 Bones! Hem de fer el regal a una parella que es casa la setmana que v. Els volem regalar diners, per d'una manera original, que no sigui portarlos un sobre amb bitllets a dins. A yCom. cat volem ajudarte a que triomfis amb el teu regal, per aix, aqu et donen un llistat amb les millors idees per regalar a la parella.

Regal original per la parella Kit testimo molt Kit original per regalar a la teva parella i dirli que lestimes. 8 petits objectes plens de veritats, sentiments i emocions.

Aix que ja pots anar a YouTube a la recerca de la recepta de pasts ms ideal, posarte a aix i triar la caixa per a pasts ms bonic del mn mundial, que va ser la parella perfecta per a aquest trosset de cel dol que vas a regalar a Si vols manualitats per regalar en aniversaris pas a pas, no et perdis el vdeo tutorial i ms pots descarregar la PLANTILLA CAIXA ANIVERSARI perqu sigui encara ms senzill!

! Un altre dels elements que tampoc pot faltar en una festa daniversari, sobretot si parlem de nens, s una corona per al rei o reina de la festa. Un bon exemple s portar la teva parella a sopar a un lloc especial. Ja sigui per la particularitat del local o perqu el lloc s especial per a la parella, s una aposta segura.

Ja sigui per la particularitat del local o perqu el lloc s especial per a Sep 08, 2018  Au au, doneume idees de coses interessants per regalar a la parella (de genere femen).

Si s possible que siguin barates, que Idea regal per la mestra a El cercador d'articles de manualitats. Aqui tenim unes papallones la mar de mones per regalar a la vostre parella i son molt fails de fer: En vam fer un per un matrimoni que volien regalar a una parella damics per tal com els havien acollit quan van anar a viure a Sudfrica; tamb en vam fer un que ens va encarregar una parella per als seus nebots en els quals els