Home

Focalizare automata sau manuala

Oct 31, 2014  Get YouTube without the ads. Working No thanks 1 month free. Find out why Close. vlog maini: cutie manual sau cutie automat vali petcu. Loading Unsubscribe from vali petcu? Daca o cutie manuala agata sau este mai zgomotoasa atunci cand motorul este rece si, automat, si cutia este rece, o cutie automata se comporta putin mai diferit. Mai exact, o sa observi ca schimbarea automata a treptelor, cu motorul rece, se face la o turatie mai mare decat normal.

Focalizare Manuala Salutare, De ceva timp ma tot joc si cu alte fctii decat cele automate ale aparatului meu (Olympus E520) si am incept sa inteleg cutie manual sau automat, cutie manuala, cutie automata, sfaturi cutie automata, sfaturi cutie manuala, avantaje cutie manuala, avantaje cutie automata, sfaturi achiyitie masina, cutie manuala sfat, cutie automata semnificatii O cutie automata este la fel de fiabila ca una manuala daca ai grija de ea cum trebuie.

Apropo: batranul are un Cielo cumparat de nou cu o cutie GM automata in 3 trepte. Are peste 200. 000 de kilometri la bord, a vazut toata lumea si inca circula. Momentan am automatain trecut majoriatea masinilor care leam detinut au fost manuale. insa la masina care vreau sa mio achizitionez in viitorul apropiat vreau sa fie tot automata.

singurul lucru care ma cam sperie este intretinerea (schimb uleifiltru), insa daca stau sa ma gandesc nici un ambreiaj de la o manuala nu este foarte ieftin. Feb 03, 2018 CUTIA AUTOMATA SAU MANUALA? Lutu Razvan. Loading Unsubscribe from Lutu Razvan? Care este mai buna: masina DIESEL sau pe BENZINA! ? Duration: 6: 26. Auto AT 49, 829 views. Cutia manuala ca si cea automata este pusa in 99. 99 din cazuri pe masini care au ca si combustibil motorina sau benzia si asta inseamna ca participi activ la poluarea planetei.

Da tu x y z. Mersul pe bicicleta sau cu hibride pentru cinesi permite pretul si desingul oribil, impreuna cu reducerea consumul de carne de vita (deci sa Ce este mai bine sa alegem? Cutie de viteze manuala sau automata?

Cum functioneaza fiecare dintre ele? Mai jos regasiti informatii obiective, argumente pro si contra cu privire la aceste doua tipuri de transmisii. Daca sunteti prea ocupati sau nu aveti timp pentru a May 06, 2011 Sal tuturor forumistilor!

Vin cu propunerea de a dezbate controversatul subiect: cutie viteze automata sau manuala? Parerea mea personala este ca Muli dintre voi probabil vai gndit bine nainte de a cumpra o main la care ar fi transmisia potrivit. Ca s v fie mai uor n alegerea unei cutii manuale sau automate, am enumerat mai jos cteva avantaje i dezavantaje pe care le prezint acestea i care, sperm noi, v Automata vs.

manuala Transmisia este puntea de legatura intre motorul masinii (care produce puterea sa impinga sau sa traga masina pe drum) si roti. O cutie de viteze are multe multe rotite, iar atunci cand ambreajul este apasat cutia decupleaza rotitele iar motorul merge in gol, iar puterea lui nu este transferata nicaieri.

Pe de alt parte, cele 11 puncte de focalizare de pe D90 sau D3100 i fac cu brio treaba, tehnologia este suficient de avansat n prezent chiar i pe aparatele mai ieftine.

Mai important este s plasm noi unul corect pe subiect).