Home

Manualitats fulles de tardor

Posts about Activitats tardor written by elisabetsalie. entrada amb unes imatges de manualitats precioses amb elements naturals.

Corona, collaret i mbil de fulles cosides de Manetes i cosetes, amb 20 enllaos a altres activitats interessants de tardor. Manualitat per fer amb nens: folrem una llibreta o un punt de llibre amb fulles o flors! Manualitats de tardor: arbres amb els nens.

Arbres amb fulles, crispetes, arbres pintats amb les mans, cartolina, peces trencaclosques, paper de seda Buscant Idees; Manualitats Tardor Passetjant per la xarxa he trobat que el Bloc Buscant Idees, t un recull de manulitats de la Tardor. Podeu entrar i visitar aquest bloc i voreu quina cantitat d'idees que ens donen. Targetes de la Tardor; Pintem la caiguda de les Fulles; Fulles de tardor per fer manualitats amb nens. Recollir fulles al bosc per fer un collage, un dibuix, una corona de fulles, una vareta de fada Les fulles de tardor sn fantstiques, podem aprofitar la tardor, els dies de fred en qu passem ms hores a casa, per explorar les fulles i els colors daquest temps.

Treballs per imprimir, manualitats, recursos Tic. Calaix de Sastre per Mestres i Pares. Bols amb fulles de tardor. 6. Fulles caadors de somnis. Decoraci Fulles Manualitats Tardor Author Bio Dola Cebrian Mestra d'Educaci Infantil i Primria. Llicenciada en Psicopedagogia. Manualitat de tardor amb fulles a El cercador d'articles de manualitats.