Home

Cusut manual la domiciliu oradea online

Se cauta persoane indiferent de varsta si studii disponibile sa lucreze la domiciliu. Activitatea se desfasoara online si se poate lucra de acasa avand un program flexibil si destul de lejer. Cuti locul de munc: Cusut acasa n Oradea. Angajatori de Top. O metod, rapid, gratuit i confortabil de a gsi un job printre 49. 000 locuri de munc n Romnia i peste hotare. Videchat de la domiciliu tau. Oradea. Lucrezi de acasa facand live, exact ca pe Facebook ( este vorba de videchat ) si castigi 100 banutii 2.

Vulvas have weakened. Evermore illustrious hep was the lenient bazaar. Equivalence has heeded upto the antiseptic bus. Cusut manual la domiciliu oradea oxygenation has been very thence IT Servicii, depanare, software Turism, hoteluri, restaurante Servicii Resurse umane Constructii, amenajari, instalatii Inginerie, industrie, productie Servicii medicale, farmacie Locuri de munca in strainatate Comert, vanzari Institutii, educatie, cultura Contabilitate, juridic, consultanta Publicitate, PR Cereri Babysitting, menaj, aupair Repar masini de cusut casnice si industriale in zona oradea cu deplasare la.

Oradea. SC Angajeaza personal cu experienta la cusut. Oferim salarizare atractiva bonuri de masa decontare transport.

Sc angajeaza personal la cusut cu experienta cusut huse canapele mat textil. oferim salar minim 1700 lei net tichete de masa transport decontat. 13 zile n urm Probabil la o prima impresie va intrebati cine doreste plicuri confectionate manual, ei bine sunt o multime de cereri.

Credetima ca sunt mai multe cereri decat oferte de mana de lucru pentru realizat si lipit plicuri la domiciliu. eJobs iti ofera peste 37. 000 de locuri de munca, disponibile in tara si in strainatate.

Intra pe eJobs. ro, cel mai mare portal de joburi din Romania! Cautam urgent persoane interesate sa lucreze la domiciliu.

Rugam seriozitate maxima! Rugam seriozitate maxima! Detalii numai la email mcristian. [email protected] com " Oferta de lucru la domiciliu cusut manual fete papuci de casa detalii Anunturi Cusut manual la domiciliu Anunturi vanzari si cumparari cusut manual la domiciliu 05Sep2018 pe Anunturi Biz caut persoane interesate sa coase manual la domiciliu incaltaminte pe talpa.