Home

Aspiratoare nazale cu suctiune manuala

Aspirator nazal manual cu cutie de depozitare Destinat pentru copii intre 0 si 3 ani care nusi pot sufla singuri nasucul.

Utilizarea acestui aspirator nazal care este sigur, foarte usor de folosit si eficient ii va asigura micutului o buna resp In comert exista o varietate de tipuri de aspiratoare nazale, de la cele manuale pana la cele cu pompita, cu suctiune manuala si aspiratoare nazale electrice. Cand este indicat sa folosesti aspiratorul nazal Aspiratorul nazal pentru bebelusi Aspiratoare nazale cu suctiune manuala recomanda in special in primele 6 luni de viata pentru deblocarea cailor [continuare Preturile contin TVA.

Fotografiile au caracter orientativ si pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatorii sau distribuitorii autorizati. Specificatii Aspirator nazal dual HUBDIC HNA100.

Aspirator nazal dual HUBDIC HNA100 Cu cele 2 variante de aspirare utilizarea aspiratorului nazal Hubdic este simpla si convenabila. Unitatea este foarte silentioasa, astfel incat copilul sa se poate obisnui cu usurinta.

BabyOno Aspirator nazal cu suctiune manuala 1019 micutul Comparare Aspirator nazal manual cu cutie de depozitare Utilizarea acestui aspirator nazal este sigura, foarte usor de folosit si eficient ii va asigura micutului o buna respiratie si un somn Aspiratorul nazal este un dispozitiv folosit la curatarea nasucului celui mic in primii ani de viata cand prichindelul sufera de o viroza respiratorie.

In comert exista o varietate de tipuri de aspiratoare nazale, de la cele manuale pana la cele cu pompita, cu suctiune manuala si aspiratoare nazale electrice. Aspiratorul nazal cu filtru este un produs special conceput pentru a facilita curatarea si igiena pasajelor nazale ale bebelusului Aspiratoare nazale, Sanatate si Igiena, Tot ce e bine pentru micutul tau!

Aspiratoare nazale manuale dotate cu pompita pentru extragere secretiilor care provoaca stari de neliniste celor mici Aspiratoare nazale electrice, ideale pentru momentele in care bebelusii au tendinta de a se sufoca din cauza secretiilor abundente! Aspirator nazal manual cu cutie de depozitare Destinat pentru copii intre 0 si 3 ani care nusi pot sufla singuri nasucul. Utilizarea acestui aspirator nazal care este sigur, foarte usor de folosit si eficient ii va asigura micutului o buna respiratie, un somn linistit sil va ajuta sa manance si sa bea confortabil.

Detalii Aspirator nazal cu suctiune manuala. Aspirator nazal manual cu cutie de depozitare Destinat pentru copii intre 0 si 3 ani care nusi pot sufla singuri nasucul.